Me, My Self and I

Pertanyaan pertama yang harus kita jawab adalah: Who am I ? Saya telah menjawab bahwa saya adalah seorang intelektual yang tidak mengejar kuasa tapi seorang yang ingin mencanangkan kebenaran. Dan saya bersedia menghadapi ketidak-populeran, karena ada suatu yang lebih besar: kebenaran -Soe-

My full name is Laili Aidi. my nick is Adek. Ade. or in blog, i call my own page as Al-Kahfi, that is a word for “Cave”.

I am Caver, Rider, Climber, Mountainers, Travellers, Backpacker, Photografer, programmer -sadly just- interest in Mobile Computing or Web progamming -and still dont know much more about that. I am Mobile -koleric melankolic type- person,so dont try to find me,,

My formal education was in TK Kutilang Dilli-TimorLeste 1989, SD N 1 Dili-Timor Leste 1990 ; SD N 17 Padang-West Sumatra 1990 ; SD N 15 Bukittinggi-West Sumatra 1995, SMP N 1 Bukittinggi-West Sumatra 1996, SMU N 3 Bukittinggi-West Sumatra 1999; SMU N 1 Solok-West Sumatra 2000; Major Diploma 3 Informatics Engineering STT Telkom Bandung-West Java 2002, and Bachelor Degree programm in the same subject and university..I also have a dream to study in Jerman.

Im still fight to finish my final project research : “Analysis and simulation channel switching of mobile live multi – channel tv streaming” and try to get experience with working at the same time -to maintain my head- as Java Developer in a Content Provider company in jakarta.

I was activist in BEM STTTelkom at 2003 and DPM STTTelkom at 2004, and since 2007 General Chief of ASTACALA Perhimpunan Mahasiswa Pecinta Alam STTTelkom. At that year, i also became researcher in Mobile Comunication Laboratory of STTTelkom.

Bookchaholics.. everythings bout palestina, zionism, politik, hystory, conspirasy teorithm, novel science fiction, law, everythings sound logic,world war, germany, japan culture… untuk ku buku adalah sahabat terbaik yang menunjukan banyak hal dan mau menemaniku kapan saja dimana saja.

Tahun – tahun belakangan ini ku coba lalui sambil menulis, mulai kata – kata hingga wacana. Aku interest dengan segala yang mampu merangsang hormon andrenalin untuk menyuplai lebih banyak darah ke otakku..aku benci dengan kemiskinan, karena kita hidup dalam dunia kapitalis & uang ternyata bukan hanya alat pembayaran saja.

The last, i am –not an idealist anymore, I’m a bitterrealist with too less word to say..sometimes my friends walk away cos all of this. But, i am just ordinary people with too big dreams to catch. Anyway, life so beautiful, why dont we live it?

Advertisements

6 responses

5 11 2007
artja

welwh, lebih gelap naunsa di sini, ya? tapi berkesan lebih elegant…

8 04 2008
noer

Mas Ade,
bolehkah saya tahu alamat email-nya? Di-japri saja ke email saya. Kebetulan saya juga sedang mengerjakan tugas akhir dan berhubungan dengan video streaming pada mobile phone. Kalau boleh sih, saya ingin sekali berdiskusi (ehm.. tepatnya, nanya2) sama Mas Ade. Makasih banyak sebelumnya…

28 04 2008
adek

kok jadi jualan mas?
hehe..

14 05 2008
mahapalaunnes

SALAM LESTARI!!!
Salam kenal dari MAHAPALA UNNES
seneng banget bisa berkunjung ke blog anda, jika mempunyai info menarik ttg isu2 kepecintaalaman boleh dong bagi-bagi…= )
sukses selalu..

29 09 2008
komandane

Dek, mampir Sumbagsel, ada Jambi, Bengkulu, Sumsel sendiri & Bangka Belitung. Banyak tempat bagus buat nongkrong!

19 04 2009
agung pts

Salam hijau dan salam kenal.
Menarik sekali membaca postingannya bung adek….
Perkenalkan saya agung dari mapala PLANTAGAMA, Fak.Pertanian UGM.

“aku benci dengan kemiskinan, karena kita hidup dalam dunia kapitalis & uang ternyata bukan hanya alat pembayaran saja”.
Setuju banget…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: